Terug naar referenties

Spiltrappen

Draaitrappen

TRAPPEN EN LEUNINGEN IN STAAL

Zowel voor de particuliere markt als voor de openbare sector is Inferro het aanspreekpunt voor allerlei trapconstructies en bijhorende leuningen volledig op maat en naar wens van de klant. 

Op uw vraag nemen we de volledige engineering in handen (opmeting, studie, ontwerp, technisch dossier, begeleiding, planning, as-build, ...) van begin tot einde. 

De oppervlakteafwerking van het toegepaste materiaal 'staal (ijzer)' kan verschillende eindafwerkingen krijgen zoals thermisch gegalvaniseerd(verzinkt), electrolytisch verzinkt, gepoedercoat, airless gelakt, e.z.

Iedere trapconstructie en leuning krijgt een andere dimensie d.m.v. het toegepaste concept of opbouw. Trappen kunnen uitgevoerd worden met centrale trapbo(o)m(en) of met twee zijdelingse trapbomen of met zelfdragende traptreden. Alle elementen van de trapconstructie en de leuning kunnen vervaardigd worden uit standaard profielsecties (vierkant, rechthoekig, ronde buis, platte staaf, ovaal, spankabel ...) maar ook volledig op maat geconstrueerd worden (gelaserd, aquajet, geplooid, samengesteld, ...).

Ook worden trappen en leuningen in staal uitgevoerd met toevoeging van een andere materiaal zoals hout en glas in de zin van traptreden en/of vulpanelen voor de leuningen.

Onderstaand kunt u alvast even een kijkje nemen naar de trappen en leuningen in staal die Inferro bij zijn tevreden klanten afleverde...

Uw metaalwerk op maat? Contacteer ons! Inferro maakt al uw metaalconstructies volledig op maat en naar uw wens.

Contacteer ons